dimecres, 13 de maig de 2015

Les colònies de p3, p4 i p5 al "Molí nou de Calabuig"!


Enguany, hem anat de colònies al Molí nou de Calabuig. Tot i que no varem començar amb gaire bon peu perquè se’ns va posar a ploure, el lloc era molt gran i tenia molts espais per a fer-hi activitats i aixoplugar-nos una estona. Quan ja es va poder sortir varem descobrir un ampli espai, un entorn preciós i amb moltes possibilitats per fer un munt de jocs i de descobertes.
Tot coneixent el món de la pagesia varem poder veure i tocar un grapat d’animals de granja, preparar-los el menjar i anar a repartir-lo. Això sí, la feina va ser tornar a tancar el porc que es va escapar i aguantar la porta de l’altre perquè també volia sortir. A més a més, ens van ensenyar com són i per a què serveixen alguns estris de pagès, després els teníem que trobar i... sort en varem tenir de la llanterna!!!
Tots van dormir d’una tirada encara que algun va caure de la llitera... però a l’endemà tots com gínjols, ens vam espavilar a vestir i a sucar el pa amb la mantega i la melmelada perquè encara ens quedava un dia per gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada