dimarts, 14 d’abril de 2015

Jornades Culturals 2015 "SUMA SALUT"


Aquest curs hem fet les jornades culturals relacionades amb la salut i l’esport i les hem anomenat SUMA SALUT !!
Hem fet moltes activitats i jocs relacionats amb aquest tema i ens ho hem passat molt bé. Tot seguit us ensenyarem algunes fotografies!
L’acte inaugural el va fer el nostre company i entrenador Xavi Punsí al gimnàs de l’escola amb la presència de tot l’alumnat i professorat del centre.
Un matí tots els/les alumnes i mestres vam participar en els tallers de judo, ioga, funky, manteniment i jocs del Rodajoc. Va ser molt divertit! També vam gaudir de l’obra de teatre SuperFeliu de la companyia “La Bèstia Peluda”.
Vam fer tallers, xerrades i vam veure vídeos relacionats amb el tema a les aules. A més a més entre tots i totes vam elaborar una piràmide d’aliments gegant en el gimnàs i vam comentar els nostres plats preferits. Per altre banda, es va aprofitar aquests dies per posar nom a l’esquelet que aquest any ha arribat al centre, es diu Esquelet Tinet. I vam donar forma a un mosaic gegant d’un cor per donar-li vida i fer-lo bategar.
Com a cloenda el divendres varem ballar i berenar tots junts al pati. I què millor que un pinxo de fruita acompanyat d’una mica de xocolata!!

Amb tot això cal recordar que tenim pendent la bicicletada o passejada pel voltant de l’escola i que es va ajornar per les males condicions climàtiques.

Esperem que us agradi el recull de fotografies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada