dilluns, 14 de desembre de 2009

Bon Nadal

L'escola de Llers us desitja molt bones festes!!!

4 comentaris:

 1. Hola,

  Sóc el pare de la Maria de P3. Tot just avui ens hem assebentat que avui els nens de P3 també canten a les nadades d'aquest vespre. La veritat, ningú ens havia dit res i tampoc crec que l'hora sigui la mes adecuada pels nens d'aquesta edat.

  Només dir que per properes vegades, als pares que som nous, ens informin d'aquestes coses, perque, si no arriba a ser per una casualitat, ni sabem que la Maria ha de cantar i evidenment la Maria no hagués pujat. Es donen per enteses coses de sempre, que els nous no sabem. Igual que ens informen d'altres coses, també ens poden avisar d'això.

  I per altres anys, crec sincerament que no son hores de que els nens petits vagin a cantar.

  Xavi Tejeda

  ResponElimina
 2. Direcció Escola de Llersdilluns, 21 de desembre, 2009

  Dilluns 21 de desembre de 2009

  En resposta a l'escrit de divendres sobre la cantada de nadales, la Direcció d'aquesta escola vol recordar a tots els pares, mares i tutors/es que a la reunió d'inici de curs s'informa a les famílies de tots els actes que es duran a terme al llarg de l'any. També volem remarcar que donat que molts nens/es són usuaris del transport escolar i no venen a recollir-los a l'escola, no tenen accés al Taulell d'Anuncis on, amb anterioritat, es penja la informació sobre l'acte que es durà a terme. Per aquest motiu sempre s'ha donat una circular, dies abans, amb la informació sobre allò que es celebrarà en breu. L'AMPA, organitzadora d'aquest event, al mes d'octubre va fer arribar a les famílies un calendari on hi ha fixades totes les dates dels diferents actes del curs. És obligació dels pares, mares i tutors/es informar-se, com ho és de l'escola facilitar aquesta.
  Els pares, mares nous poden preguntar a la tutora o directament a Direcció. Des d'inici de curs teniu els telèfons pertinents per adreçar-vos a qualsevol docent del centre.
  Pel que fa a l'horari tenim present que aquesta celebració es podria fer dins la franja escolar; això implicaria que moltes famílies no podrien assistir a l'acte, ja que entraria dins la seva jornada laboral. També hem de tenir present que no tots els nens/es són del poble, sino que la nostra població escolar passa per Terrades fins a Albanyà.

  Restem a la vostra disposició.

  Equip directiu de l'Escola de Llers.

  ResponElimina
 3. Bones,
  Primer de tot, gràcies per la resposta.
  És cert, van donar un paper on deia que el dia 18 hi havia cantada de nadales (el calendari de l'Ampa al que feu referencia posa el dia 22).
  En cap moment vam entendre que els de P3 havien de cantar, sobretot per l'hora que es feia. Vam contar que ens informaven com un acte que feia l'escola per si voliem pujar a veure'l. El mateix vam entendre de les quines i no hem anat. Ara hem d'entendre que s'havia d'anar.
  En altres activitats posa a qui està adreçada i aquesta, suposo que al ser general, no ho van posar i van donar per entès que era per tothom.
  Disculpeu la nostra ignorancia i desconeixement. No passarà mes i en cas de dubte seguirem les pautes donades a la vostra resposta.
  Evidenment fer-ho a aquesta hora de la nit segurament porta mes pares ... o no. És questió d'opinions.
  Com tot, tants caps, tants barrets. I evidenment qui organitza és qui ha de decidir.
  La meva ja la sabeu.
  Us torno a reiterar les meves disculpes per no haver fet la meva obligació que és informar-me.
  Bones festes.

  Xavi

  ResponElimina
 4. quina data es la setmana blanca?

  ResponElimina